Fødevarestyrelse godkendelse og smiley status

Se vores fødevarestyrelse godkendelse

Her kan du se vores fødevarestyrelse godkendelse med smiley status og kontrolrapporter for hver af vores afdelinger.

Fødevarestyrelsen kommer jævnligt på besøg til virksomheder der sælger mad og fødevarer. Ved kontrollen undersøges blandt andet hygiejne, håndtering af fødevarer, rengøring, vedligeholdelse, vores egenkontrol, uddannelse i hygiejne, mærkning og information, godkendelser, særlige mærkningsordninger, varestandarder, tilsætningsstoffer, emballage m.v.

En glad smiley er en fødevaregodkendelse helt uden anmærkninger. Når vi har opnået elite smiley status, betyder det at vi på de seneste 4 rapporter for afdelingen har opnået fødevarestyrelses-godkendelse.  Vores forholdsvist nye afdeling på Fyn har ved alle besøg opnået fødevarestyrelse godkendelse, og har endnu ikke haft 4 besøg.

Klik på linket ud for smiley ikonet for at se smiley status for vores enkelte GrillSelv afdelinger.
Klik på linket ud for kontrol rapport ikonet for at se kontrolrapporten for vores enkelte GrillSelv afdelinger.

Dansk Grill & Catering ApS

Afdeling Sjælland og Hovedkontor

Rønnevej 3, 4060 Kirke Såby

fødevarestyrelse godkendelse kontrolrapport ikon

Fyns køletrailer- og grilludlejning

Afdeling Fyn

Odensevej 120, 5610 Assens

fødevarestyrelse godkendelse kontrolrapport ikon

Siden 2001 har smiley-ordningen gjort det nemt for forbrugerne at finde de butikker, der har bedst styr på fødevarereglerne.

I 13 år har Fødevarestyrelsens kontrolrapporter været offentliggjort med angivelsen af et mere eller mindre smilende ansigt, som en let genkendelig oplysning til forbrugeren. Smiley-ordningen har dermed været med til at skabe mere gennemsigtighed, som betyder, at virksomhederne kan sammenligne sig med hinanden og konkurrere endnu mere på fødevaresikkerheden – til gavn for dig som forbruger.